WOK SCHAGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok Schagen. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 7:24 Dit was m’n eerste bestelling bij Wok Schagen en die was goed. Heerlijk zelf samengesteld en ze zijn niet zuinig met de hoeveelheid. De bezorging was exact volgens de voorspelde timing. Dus gelijk aan tafel, heerlijk!
28 feb 2024 om 21:57 De kip is te lang onderweg geweest waardoor de buitenkant papperig is geworden. De smaak was verder prima.
28 feb 2024 om 19:29 Was toppie
25 feb 2024 om 21:17 Eten was aangebrand, gewoon niet goed.
21 feb 2024 om 3:20 Food was great but they forgot my coca cola
15 feb 2024 om 8:04 Precies op de gevraagde tijd werd de heerlijke maaltijd afgeleverd door de vriendelijke bezorger. Dit smaakt naar vaker bestellen!
4 feb 2024 om 21:20 Echt een aanrader,het eten was super vers en heerlijk. Keurig op tijd!
26 jan 2024 om 0:13 Heerlijk eten, kwam goed heet aan. En precies op de tijd zoals besteld. Vriendelijke bezorger.
27 dec 2023 om 21:19 Het eten was lekker en warm, en de porties waren ruim (de gekozen opties waren beef, tofu, broccoli). Vriendelijke bezorger. Bestellen via de eigen website wordt aangeraden ivm de korting die je dan krijgt.
18 dec 2023 om 12:30 very good! The only thing missing is more salt or soy sauce on the noodles, otherwise very good! I have 45 years of experience as a Peruvian food chef, so I give my sincere opinion, let the successes continue!
8 dec 2023 om 22:03 2 x prima
6 dec 2023 om 20:25 Het eten was weer heerlijk. Ik jan hier echt heel erg van genieten!